Informatat për kontakt

Adresa

Reçan, Prizren

Tel
Email

A po ju duhen disa nga produktet tona?

Fillo bashkëpunimin menjëherë duka na kontaktuar!

Rreth Nesh

Hizlna Plus është fabrika ma e madhe në Kosovë për prodhimin e gypave të letrës, folje etj.
Ekipi ynë i specializuar dhe i përkushtuar në cilësinë e produkteve që Hizlna Plus të jetë zgjedhja e preferuar për klientët tanë.

Na Kontaktoni

Njoftimet

sq