frame-min
Play Video

Fabrika - HILZNA PLUS

Fabrika jonë ka filluar punën e saj nga viti 2023 si kompani e prodhimit të gypave të letrës. Me hapsirë afër 1000 m2 ajo është një nga më të mirat në rajon. 

Fabrika është e pajisur me një makinat e prodhimit më moderne të kohës, profesionale që përmbushin standardet me të larta të cilësisë.

Rasim Bajrami

Drejtor menaxhues

Zgjedhja juaj më e mirë

Çka na dallon neve prej të tjerëve? Pse duhet të filloni bashkëpunimin menjhëhere me ne?
Cilat janë cilësitë tona?

quality

Kualiteti më i lartë

Të gjitha produktet tona, përmbushin standardet me të larta në industri.

clock

Koha

Koha e ofrimit të produkteve tona është eseciale në punën tonë të përditshme.

rating (1)

Eksperienca

Stafi yne ka eksperience në industrinë e prodhimit dhe përpunimit të letrës, kjo bënë që të keni besim në bashkëpunimin tonë.

30 +

Projekte të kompletuara

20 +

Klientë të kënaqur

0 +

Puntor

0 +

Lloje të produkteve

Ekipa jonë

Ne jemi të përkushtuar dhe të pasionuar për rezultate. Me një gamë të gjerë të aftësive dhe ekspertizës,
ekipi ynë është i pajisur për të përballuar çdo sfidë, për të ofruar më të miren për klientët.

Se Shpejti...

CEO of Company

Se Shpejti...

Se Shpejti...

Se Shpejti...

Se Shpejti...

Rreth Nesh

Hizlna Plus është fabrika ma e madhe në Kosovë për prodhimin e gypave të letrës, folje etj.
Ekipi ynë i specializuar dhe i përkushtuar në cilësinë e produkteve që Hizlna Plus të jetë zgjedhja e preferuar për klientët tanë.

Na Kontaktoni

Njoftimet

sq